Tipphetked: Atletico iluvärav aitab neil Barcelonat surve all hoida

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Hispaania kõrgliigas teise ja kolmanda meeskonna kohtumises alistas Madridi Atletico koduväljakul 1:0 Valencia. Kohtumise ainsa värava lõi 59. minutil Angel Correa, saates karistusala joonelt ristnurka ilusa kauglöögi. Liigatabelis teisel kohal jätkav Valencia jääb nüüd liidrist Barcelonast maha 9 punktiga, kolmandal kohal olev Valencia on omakorda Atleticost 9 punkti kaugusel.

Vaata ka mängu tipphetki!

Enne mängu:

Mõlemad meeskonnad on seni teinud hea hooaja ja hellitavad endiselt lootusi püüda liigatabeli liidrit Barcelonat, kes viigistas täna 1:1 Espanyoliga. Õhtuse mängu eel on Atletico Kataloonia suurklubist siiski maas juba 12 ja Valencia 18 punktiga, mis tähendab, et pigem on mõlema esmane eesmärk jääda püsima esinelikusse ehk teenida hooaja lõpus koht Meistrite liiga alagrupiturniiril.

Atletico on sel hooajal saanud koduliigas vaid ühe kaotuse, kuid teinud koguni seitse viiki. Pärast detsembri lõpus Espanyolile allajäämist on viimasest neljast liigamängust viigistatud üks ja võidetud kolm, viimati oldi tänu Antoine Griezmanni, Fernando Torrese ja Thomas Partey väravatele 3:0 üle Las Palmasest. Samas kaotati äsja Copa del Rey veerandfinaalis mõlemad kohtumised Sevillale ja langeti konkurentsist.

Valencia jõudis karikasarjas poolfinaali, jäädes seal avamängus 0:1 alla Barcelonale. Viimases liigakohtumises võõrustati nädala eest Madridi Reali ja tulemuseks oli 1:4 kaotus. Hooaega suurepäraselt alustanud ja liigas vahepeal koguni kaheksamängulise võiduseeria teinud Valencia on seejärel võitnud viimasest üheksast mängust kõigest kolm, kuid tabelis ollakse veel ikkagi esinelikus.

Esimest korda olid meeskonnad sel hooajal vastamisi septembrikuus, kolmanda vooru kohtumine lõppes Valencia koduväljakul väravateta viigiga. Viimasest kümnest omavahelisest liigamängust on Valencia suutnud võita vaid ühe, Atleticol on kuus võitu ja kolm kohtumist on lõppenud viigiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles