Keel omalaadsest majutuskohast: peitust siin ei mängi

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel.
Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Ööl vastu teisipäeva Belgiasse jõudnud pärnakaid ei tervitatud otsustava eurosarja mängu eel just fantastilise vastuvõtuga.

Esiteks, motellitoad, kuhu eestlased paigutati, meenutavad nii suuruselt kui väljanägemiselt laevakajuteid, ja teiseks, hommikusöögiks pakuti profivõrkpalluritele kahte sarvesaiakest koos või ja imepisikese moosipakiga. Ei mingit liha, salatit ega puuvilju. Kaks aastat tagasi, mil pärnakad samuti eurosarjas Meneniga kohtusid, sarnaseid probleeme peatreener Avo Keele sõnul ei esinenud.

«Toad meenutavad tõesti kajuteid. Peitust mängida ei saa ja vetsus on veidi kitsas, aga see selleks,» rääkis Keel Postimehele. «Küll aga üllatas hommikusöök. Mina võin ju süüa ükskõik mida, aga sportlased päris nii ei saa. Õnneks toodi seejärel, kui vastaste mänedžeriga ühendust võtsime, lauale nii liha kui sink.» 

Postimees.ee teeb homsest kordusmängust algusega kell 20.55 otseülekande.

Pärnu võrkpalliklubi ööbimiskoht.
Pärnu võrkpalliklubi ööbimiskoht. Foto: Pärnu võrkpalliklubi Facebooki lehekülg
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles