Spordi lühiuudised

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso, of Spain, walks down pit road to his car before the start of the IMSA 24-hour auto race at Daytona International Speedway, Saturday, Jan. 27, 2018, in Daytona Beach, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Fernando Alonso, of Spain, walks down pit road to his car before the start of the IMSA 24-hour auto race at Daytona International Speedway, Saturday, Jan. 27, 2018, in Daytona Beach, Fla. (AP Photo/John Raoux) Foto: John Raoux/AP

Lähenesin 310 km/h esimesele kurvile ja avastasin piduripedaali vajutades, et midagi ei juhtu.

Fernando Alonso kirjeldas hirmuäratavat piduririket nädalavahetusel tehtud kestvussõidudebüüdil.

844

väravat viskas Jaromir Jagri oma 28-aastase karjääri jooksul NHLis. Eile lahkus 46-aastane hokilegend Calgary Flamesist ja mängib edaspidi koduses Tšehhi liigas.

MURDMAASUUSATAMINE

Klæbo jäetakse eraldistardis pingile

Tänavuse murdmaasuusahooaja ainuvalitseja Johannes Høsflot Klæbo ei lähe Pyeongchangi taliolümpial jahtima kõiki saadavalolevaid medaleid. 15 kilomeetri eraldistardist vabatehnikasõidus jääb norralasel startimata.

«Tal on olümpial veidi tihe graafik. Esmalt suusavahetusega sõit (11. veebruar) ja siis kaks päeva hiljem sprindivõistlus. 15 km vabatehnika (16. veebruar) pole tema tugevaim ala ning me peame mõtlema teatesõidule (18. veebruar) ja paarissprindile (21. veebruar), kus tal on väga tähtis roll,» ütles Norra koondise treener Tor Arne Hetland. Meeste murdmaasuusatamise programm Pyeongchangis lõppeb 24. veebruaril 50-kilomeetrise ühisstardist klassikasõiduga.

JALGPALL

Bolt tahab Beckhami tiimi

Pidulikul pressikonverentsil Miamis andsid Ameerika MLSi profiliiga korraldajad teada, et briti vutitähe David Beckhami peatselt loodav jalgpalliklubi võetakse kohe oma liikmeks. Uuel klubil pole veel staadioni, nime, värve ega täpset aega, mil mängima hakatakse, kuid juba tahab tiimiga liituda ülinimekas sportlane. «Tõsiselt, kui sul on ründajat vaja, siis ma olen õige tüüp! Kui sul on väravaid vaja, olen ma õige tüüp,» saatis Beckhamile sõnumi sprindituus, kaheksakordne olümpiavõitja Usain Bolt. 31-aastane kaheksakordne olümpiavõitja on nimelt Beckhami kunagise koduklubi Manchester Unitedi andunud austaja ning jamaikalane näitab peagi oma jalgpallioskusi Dortmundi Borussia meeskonnale – sprinditähte ja vutiklubi seob Puma firma sponsorlus. Ideaalis mängiks Bolt profijalgpalli aga Unitedis või kuuldavasti 2020. aastal MLSiga liituvas Beckhami klubis

JALGPALL

Manchester City tegi rekordostu

Inglismaa kõrgliiga liider Manchester City soetas 65 miljoni euro eest Bilbao Athleticu keskkaitsja Aymeric Laporte’i. Sellega sai 23-aastasest prantslasest ka klubi ajaloo kalleim mängija – varasem rekord kuulus 60 miljoni euro eest Wolfsburgist Põhja-Inglismaale toodud Kevin De Bruynele. Eriti muljetavaldav on City peatreeneri Pep Guardiola sihikindlus kaitseliini tugevdamisel: alates eelmise hooaja lõpust on ta kaitsjate ja väravavahtide peale kulutanud 245 miljonit eurot.

Mets skooris

Eesti vutikoondislane Karol Mets lõi üleminutitel 3:2 võiduvärava, kui NAC Breda duubelmeeskond alistas Roda kolleegid.

Kalev/Cramo sõu

Koduste korvpallimeistrivõistluste ainsas eilses matšis põrmustas BC Kalev/Cramo noortekoondise 112:44.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles