Ametlik: Joonas Tamm sõlmis lepingu Norra kõrgliiga pronksiga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Tamm (number 2)
Joonas Tamm (number 2) Foto: Tairo Lutter / Postimees

Möödunud hooajal FC Flora särgis meistriks tulnud 25-aastane keskkaitsja Joonas Tamm kirjutas täna alla lepingule, mille kohaselt mängib ta 2018. aasta lõpuni Norra kõrgliiga kolmandana lõpetanud Sarpsborg 08 ridades.

Tamm sõlmis Sarpsborgiga esialgu alanud aasta lõpuni kehtiva laenulepingu, ühtlasi sisaldab see ka Norra meeskonnale ostuõigust.

Teistkordselt Flora särgi Skandinaavia kõrgliigas mängiva klubi särgi vastu vahetav Tamm on varasemalt kuulunud Rootsi tippklubisse Norrköping, lisaks mänginud Rootsi tugevuselt kolmandas liigas ja kuulunud Itaalia klubi Sampdoria noortevõistkonda.

Tamme sõnul on Sarpsborgiga liitumine tema mängijakarjääris suurepärane samm. «Olen Floras veedetud aastate jooksul tänu sealsele tööle kõvasti arenenud ning uues klubis proovin tugevas konkurentsis veel sammu edasi teha,» ütles Tamm Flora pressiteate vahendusel.

Sarpsborg tõusis esmakordselt Norra kõrgliigasse 2011. aastal. Möödunud hooajal saavutatud kolmanda kohaga saab klubi esimest korda võimaluse end Euroopas proovile panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles