Reedese Postimehe vahel ilmub ajakiri «Pyeongchang 2018» (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis

Pyeongchangis peetavad 23. taliolümpiamängud avatakse 9. veebruaril, võistlused algavad juba päev varem. Nädal enne avatseremooniat ehk reedel, 2. veebruaril ilmub Postimehe vahel olümpiaajakiri «Pyeongchang 2018», mis spordisõbra jaoks tõhus abimees suursündmuse jälgimiseks.

76-leheküljelises ajakirjast leiab telekava, Eesti koondise tutvustuse ja Postimehe spordiajakirjanike artiklid kõigi taliolümpiamängude kavva kuuluvate spordialade kohta. Suurema tähelepanu pälvivad murdmaa- ja laskesuusatamine. Ajakirja põhilooks on pikk intervjuu 21-aastase kahevõistleja, äsja Seefeldi MK-etapil 6. koha saavutanud Kristjan Ilvesega. Eesti koondise kogenuim liige, laskesuusataja Roland Lessing meenutab oma nelja eelmist olümpiat.

Aga juttu tuleb teistestki spordialadest. Näiteks freestyle-suusatamise kohta avaldab mõtteid Kelly Sildaru, iluuisutamisest Margus Hernits ning jäähokist Robert Rooba ja Villem-Henrik Koitmaa. Kuigi jääkeegel ehk curling, skeleton ja lühiraja kiiruisutamine on Eesti spordisõbra jaoks pigem kauged spordialad, leidub neis mitmeid põnevaid nüansse, mida olümpiaajakirjas avatakse.

Olümpiaajakiri ilmub 2. veebruari Postimehe vahel. Üksikmüüki ajakiri ei tule.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles