VIDEO Olümpiaks valmis: Roald Johannson viib vaatajad Põhja-Korea piirile (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe ja Kanal 2 meeskond kogunes täna vastu võtma akrediteeringuid 9. veebruaril Lõuna-Koreas Pyeongchangis algavatele taliolümpiamängudele. Meeskond lendab Koreasse homme, kohapealt reportaaže vahendav Roald Johannson plaanib vaatajateni tuua avastusretke kahe Korea piirilt.

Alates 9. veebruarist võtab Kanal 2 eetris päevased spordisündmused kokku Olümpiastuudio, mida juhib teleajakirjanik Madis Kimmel. Kimmel rääkis videointervjuus, keda ja millistel teemadel ta stuudiosse kutsuda plaanib.

Kohapealt sündmusi vahendav Eesti Meedia peaprodutsent Marko Kaljuveer avaldas lootust, et mänge saadaks pinge ning kirjeldas spordiajakirjanike tööpäevi olümpiakülas.

Roald Johannson tunnistas, et spontaanse inimesena ei ole tema plaanid kivisse raiutud, kuid soovib eesti vaatajateni tuua võimalikult palju Lõuna-Korea kohalikku kultuuri, käia kohvikutes, maitsta kohalikku toitu, rännata ringi ning jõuda ka Põhja-Korea piirile.

Pyeongchangi olümpiamängud on Kanal 2, Kanal 12 ja Postimehe eetris alates 9. veebruarist.

Vaata videot!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles