Video: Phoenix Sunsi mängija sai võika jalavigastuse, Portlandi staar viskas kolme veerandiga 50 punkti

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isaiah Canaani võigas vigastus.
Isaiah Canaani võigas vigastus. Foto: Ross D. Franklin/AP

Möödunud ööl sai korvpalliliigas NBA võika jalavigastuse Phoenixi Sunsi tagamängija Isaiah Canaan, kes jääb palliplatsilt kõrvale vähemalt aastaks.  

Koduväljakul Dallas Mavericksi võõrustanud Suns oli tegemas esimese veerandi viimast rünnakut. Canaan murdis julgelt korvi alla, kuid kaotas tasakaalu ning kukkus väga halvasti vasaku jala peale. 

Teised mängijad said vigastuse tõsidusest koheselt aru ning Canaan lahkus platsilt kanderaamil. Ameerika ajakirjaniku Scott Bordow sõnul oli 26-aastase palluri luu jalast väljas. 

Kohtumise võitis lõpuks Suns tulemusega 102:88. 

Möödunud öö teises märkimisväärses kohtumises vajas Portland Trail Blazersi saar C.J. McCollum 50 punkti viskamiseks vaid kolme veerandit, aidates kodumeeskonna 124:108 võiduni Chicago Bullsi üle. Tagamängija numbrid olid eriti muljetavaldavad esimesel veerandil, kus viskas rohkem punkte, kui kõik vastased kokku (28:19). 

LÄINUD ÖÖ TULEMUSED:

Indiana Pacers - Memphis Grizzlies 105:101

Orlando Magic - LA Lakers 127:105

Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers 116:108

Cleveland Cavaliers - Miami Heat 91:89

Atlanta Hawks - Charlotte Hornets 110:123

Boston Celtics - New York Knick 103:73

Phoenix Suns - Dallas Mavericks 102:88

Portland Trail Blazers - Chicago Bulls 124:108

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles