Galerii: Simple Sessioni osalejate meeleolukas hokimängus jäid peale ratturid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eeloleval nädalavahetusel, 3. ja 4. veebruaril Saku Suurhallis toimuva ekstreemspordivõistluse Simple Session 18 osalised pidasid Harju tänava väljakul maha meeleoluka jäähokikohtumise. Ühel pool ajasid litrit taga BMXi sõitjad, teisel pool rulatajad. Nagu sel üritusel tavaks, oli pearõhk mõnusal äraolemisel, kuid võitja siiski selgus. Normaalajal jäid 11:7 peale BMXi sõitjad, pärast seda visati ka karistusviskeid ja sealgi olid paremad BMXi mehed, kaitstes nii mullust võitu.

Simple Sessioni tarbeks Saku Suurhalli rajataval hiiglaslikul võistlusväljakul toimuvad tulised vaatemängud lööb kahe treeningpäeva järel lahti laupäev, 3. veebruar, mil terve päeva jooksul toimuvad Saku Suurhallis nii rula- kui ka BMXi kvalifikatsioonid ning sõitmas näeb kõiki võistlusele pääsenud Eesti sportlasi. Pühapäeval, 4. veebruaril vallutavad pargi juba sõelale jäänud võistlejaid, kelle osalusel kulmineerub Simple Session võimsate finaalidega, millele paneb punkti auhinnatseremoonia. Päev pärast võistlusi, 5. veebruaril on esmakordselt üle aastate park avatud kõikidele tänavaspordihuvilistele.

Postimees ja Kanal 12 näitavad Simple Sessioni võistlusi otseülekandes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles