Leicesteri kinni jäänud Mahrez hakkas masendusest protestima

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riyad Mahrez.
Riyad Mahrez. Foto: CRAIG BROUGH/Action Images via Reuters

Leicester City tähtmängija Riyad Mahrez soovis jaanuarikuises üleminekuaknas siirduda Manchester City ridadesse, ent üleminek ebaõnnestus. Pettunud Mahrez jättis eile hommikul seetõttu ka koduklubi treeningu vahele. Nüüd võib mängijat oodata aga krõbe trahv.

Sky Sportsi ajakirjaniku Rob Dorsetti sõnul on Mahrez tegelikult jätnud praeguseks vahele juba kaks treeningut ning ühe mängu. «Tehniliselt on see lepingu rikkumine ning tähendab karistust. Ta on masenduses, et tema üleminek Citysse toimumata jäi,» säutsus Dorsett. Inglismaa meedia teatel võib Mahrez silmitsi seista suisa 200 000 naela suuruse rahatrahviga.

Leicester City poolkaitsja andis eelmise kuu lõpus klubile teada, et soovib lahkuda. Väidetavalt nõudis Leicester Manchester Citylt suisa 95 miljonit naela, kuid City polnud nõus nii suur summat välja käima, öeldes, et nende pakkumise lagi on 60 miljonit naela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles