Simple Sessioni avab tasuta filmiseanss

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Peržinski Simple Session 2017 tänavasõidus.
Rene Peržinski Simple Session 2017 tänavasõidus. Foto: Germo Aabla

Täna õhtul kell 22 tuleb Apollo Kino Solarises näitamisele uhiuus rulafilm «The Flat Earth», mis juhatab sisse Simple Sessioni võistlused 3. ja 4. veebruaril Saku Suurhallis. Tasuta filmiseansil osalevad Simple Sessioni sportlased, sealhulgas näitamisele tuleva filmi staarid Jamie Foy ja Chase Webb.

«The Flat Earthi» (2017) režissööriks on Ty Evans, kes on ekstreemimaailmas tuntud kui rulafilmide Spielberg, kultuslike rulafilmide «Yeah Right!», «Fully Flared», «Pretty Sweet» ja «We Are Blood» lavastaja. See geoloogiliselt ja topograafiliselt inspireeriv meistriteos ei vaimustab oma vaatemängulisuse ja poeetilisusega. Film on saanud inspiratsiooni maailmas laialt levivast vandenõuteooriast, et planeet Maa olla ikkagi lapik, mitte ümmargune. Põletav küsimus, kas see võiks tõesti nii olla, innustas rulatajaid minema retkele, mille tulemust filmist näeb.

Filmis sõidavad Thasheri ajakirja 2017. aasta parima rulataja tunnustuse pälvinud ning esmakordselt Simple Sessionil osalev Jamie Foy, samuti Simple Sessionil võistlev Chase Webb ning rulatajad Carlos Iqui, Michael Pulizzi ja Cody Lockwood. Linateose tegemisele aitasid kaasa ka eestlased valgusettevõttest Digital Sputnik.

Film kestab 52 minutit. Lisaks filmitähtede tervitusele ootavad tasuta filmiseansile saabujaid ka üllatused. Filmi järel ootab ees Simple Sessioni klubiöö Club Hollywoodis, kus astub live-etteastega üles räpipunt 5miinust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles