Mart Soidro: tähtis pole võit, vaid osavõtt (1)

Mart Soidro
, literaat
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Veerpalu pääses Pyeongchangi olümpiamängudele. Kas ajakirjanikel on õigust selle üle ironiseerida?
Andreas Veerpalu pääses Pyeongchangi olümpiamängudele. Kas ajakirjanikel on õigust selle üle ironiseerida? Foto: Tairo Lutter

Neid ridu arvutisse toksides – vaatan just kella ja ennäe imet! – on olümpiamängude avapauguni jäänud täpselt seitse päeva. Ei minutitki rohkem. Pyeongchangi XXIII taliolümpiamängudest saab Eesti sportlastele 15. taliolümpia. Iseseisva riigi koondisega osaleb Eesti taliolümpiamängudel kümnendat korda.

Pilk ülesantavate sportlaste lehele – koduvabariigi atleete on seekord stardis ja vammustes 22, määrdemeistreid ja muud masti tegelasi 25.

Kohe vabandan, et mõneti eristun Delfi-vanameestest, kes viimastel nädalatel on oma paksu kõhu veel rohkem kummi ajanud ja väitnud, et pole mõttekas saata Lõuna-Koreasse mõttetuid mehi (P. Pahv «Korjame üles kõik, millest teised taseme puudumise tõttu loobuvad», LP, 27.01).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles