Ricciardo: Verstappen on esimene meeskonnakaaslane, kes minuga konkureerida suudab

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: HOCH ZWEI/imago/HochZwei

Red Bulli vormelipiloot Daniel Ricciardo sõnas väljaandele Autosport, et Max Verstappeni näol on tegemist esimese meeskonnakaaslasega, kes on temaga võrdväärne sõitja. 

Austraallase eelmised meeskonnakaaslased kuninglikus vormelisarjas on olnud Sebastian Vettel, Daniil Kvjat, Jean-Eric Vergne, Narain Karthikeyan ja Vitantonio Liuzzi. Kusjuures 2014. aasta hooajal, kui Ricciardo ja Vettel kuulusid Red Bulli hingekirja, edestas austraallane sõitjate arvestuses Vettelit 71 punktiga.

Viimasel kahel hooajal on Ricciardo kihutanud Red Bullis noorukese Verstappeniga. «Ma ei ütle, et varem on mul lihtne olnud, kuid tema on esimene sõitja, kes suudab minuga konkureerida,» selgitas Ricciardo.

Ricciardo on mõlemal hooajal Verstappeni alistanud, kuid sellegipoolest jagub tal meeskonnakaaslase suunas kiidusõnu. «Teiste kuttidega võrreldes on Verstappen suutnud asju paremini kokku sobitada,» sõnas Ricciardo.

Uus vormel 1 hooaeg algab 25. märtsil Austraalias Melbourne’i tänavaringrajal toimuva võidusõiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles