Ralliportaal: Toyota on Rootsis favoriit

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: JEAN-PIERRE CLATOT/AFP

Toyota rallimeeskond saavutas WRC-hooaja esimesel etapil Monte Carlos teise, kolmanda ja seitsmenda koha. Juba järgmisel rallil, mis leiab aset Rootsis, ihkab Soome-Jaapani meeskond võitu.

Järgmine ralli on kavas kahe nädala pärast, kui võisteldakse Rootsi lumes. Toyotal ja Jari-Matti Latvalal on sealt kaitsta mullune esikoht. «Me teame, et tingimused on meile sobivamad – need on meile kodused olud,» kirjeldas Toyota tiimipealik Tommi Mäkinen eelseisvat rallit.

Ralliportaali Rallye Magazin hinnangul on Rootsis favoriidid Toyota sõitjad, kes kahe hooaja vahel selleks ralliks spetsiaalselt harjutasid. «Mäkineni meeskond valmistus eriti intensiivselt just Rootsi ralliks, sest eelmise aasta võitu on oluline kaitsta,» kirjutab portaal.

Mäkinen: «Jari-Matti võitis eelmisel aastal Rootsi ralli ja me teame, kus oleme võrreldes eelmise aastaga. Oleme isegi tugevamad ja kiiremad!»

Lumine Rootsi ralli toimub 15.-18. veebruarini. 

Vaata, kuidas Ott Tänak ja Latvala Rootsi ralliks valmistusid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles