Chelsea peatreener tahab tööandjat vahetada, aga see pole võimalik?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Conte.
Antonio Conte. Foto: Cal Sport Media/Cal Sport Media/Sipa USA

Kolmapäeval Inglismaa kõrgliigas Bournemouthi 3:0 paremust tunnistama pidanud Londoni Chelsea peatreeneri Antonio Conte kohal on mitmed küsimärgid. 

Itaalia jalgpalliliidu juhatusse kuuluva Roberto Fabbricini sõnul soovib itaallasest loots kodumaale naasta, kuid teda seob Chelseaga leping järgmise aasta suveni. Teadupärast juhendas Conte Itaalia rahvuskoondist aastatel 2014-2016. Praegu Saapamaal peatreener puudub. 

Conte lõpetas need spekulatsioonid kiiresti. «Hooaja algusest on minu ümber tiirelnud erinevad spekulatsioonid ja kuulujutud. Kavatsen lepingust kinni pidada,» kommenteeris 48-aastane peatreener.

Chelsea, kes mullu Inglismaa meistrivõistlused mäekõrguse eduga võitis, paikneb tänavu 25 vooru järel alles neljandal kohal, kaotades liider Manchester Cityle 18 punktiga. «Kui me oleksime Bournemouthi vastu saanud kolm punkti, oleksime teisel kohal. Aga olukorda see ei muudaks,» selgitas Conte.

Conte jätkas: «Peame mõistma, et sel hooajal heitleme Meistrite liiga koha nimel. See on meie jaoks suur väljakutse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles