Video: Vonn lähenes Stenmarki rekordile, Wiles kukkus rängalt (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Vonn võitis, kuid tema koondisekaaslane Jacqueline Wiles kukkus valusalt.
Lindsey Vonn võitis, kuid tema koondisekaaslane Jacqueline Wiles kukkus valusalt. Foto: Ekraanitõmmis videost

Ameeriklanna Lindsey Vonn võitis karjääri 80. MK-etapi, olles parim Garmisch-Partenkirchenis peetud kiirlaskumises. Vonn edestas vaid 0,02 sekundiga itaallannat Sofia Goggiat ja 0,13 sekundiga austerlannat Cornelia Hütterit.

Mäesuusakuninga Ingemar Stenmarki nimel olevast absoluutsest MK-etapivõitude rekordist lahutab Vonni nüüd vaid kuus esikohta. Ameeriklannal on võimalus vahet veelgi vähendada juba homme, kui Garmisch-Partenkirchenis võisteldakse taas kiirlaskumises.

Pikalt vigastustega hädas olnud ameeriklanna pidi aga enda finiši järel üle elama mitu ehmatavat hetke, sest valusal moel kukkusid tema koondisekaaslased Laurenne Ross ja Jacqueline Wiles. Kui Ross lahkus kukkumispaigast omal jalal, siis halvemini läks Wilesil, kes eksis raja keskosas, üritas vääratust parandada, kuid lendas suurel kiirusel püüdevõrkudesse. Ameeriklanna aidati küll korraks püsti, ent pandi siis uuesti kanderaamile lamama ja viidi helikopteriga haiglasse.

Ameeriklanna Jacqueline Wiles kukkus Garmisch-Partenkircheni kiirlaskumisrajal rängalt ja viidi helikopteriga haiglasse.
Ameeriklanna Jacqueline Wiles kukkus Garmisch-Partenkircheni kiirlaskumisrajal rängalt ja viidi helikopteriga haiglasse. Foto: DOMINIC EBENBICHLER/REUTERS/Scanpix
Foto: Gabriele Facciotti/AP/Scanpix
Foto: DOMINIC EBENBICHLER/REUTERS/Scanpix
Foto: DOMINIC EBENBICHLER/REUTERS/Scanpix
Foto: Michael Dalder/Reuters/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles