Video: Sterling lõi kahe meetri pealt mööda ja City kaotas punkte

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterlingu uskumatu eksimus läks tõenäoliselt Cityle maksma võidupunktid.
Raheem Sterlingu uskumatu eksimus läks tõenäoliselt Cityle maksma võidupunktid. Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga suveräänne liider Manchester City pidi üle elama pettumuse, kui võõral väljakul lepiti Burnley vastu 1:1 viigiga.

Mängu lõpptulemuse seisukohast pöördeline hetk saabus 71. minutil, kui Kevin de Bruyne ja Kyle Walkeri suurepärase eeltöö tulemusena jõudis pall Burnley värava alla. Raheem Sterlingul jäi vaid üle see kahe meetri pealt täiesti tühja väravasse lükata, kuid uskumatul kombel suutis City noor ründaja kera väravast mööda saata.

Vaata Sterlingu eksimust siit.

Tol hetkel äärekaitsja Danilo 22. minuti iluväravast 1:0 juhtinud City karistus saabus 82. minutil, kui Walker magas maha Johann Berg Gudmundssoni sööstu karistusalasse ja islandlane saatis Matthew Lowtoni söödu ühe puutega väravasse. City on nüüd 26 liigamängust võitnud 22 ja kaotanud ühe, tänane viik oli neile hooaja kolmas. Edu lähima jälitaja Manchester Unitedi ees on 13 punkti. Burnley jätkab seitsmendal tabelireal.

Olukorras, kus lihtsam oli saata pall väravasse, mitte väravast mööda, oskas Sterling (keskel) leida ikkagi teise variandi.
Olukorras, kus lihtsam oli saata pall väravasse, mitte väravast mööda, oskas Sterling (keskel) leida ikkagi teise variandi. Foto: JASON CAIRNDUFF/Action Images via Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles