Klopp kommenteeris Manchester City raharaiskamist

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: Cal Sport Media/Cal Sport Media/Sipa USA

Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp kommenteeris väljaandele Liverpool Echo antud intervjuus Manchester City finantsolukorda.

Manchester City tegi möödunud üleminekuaknas klubi rekordostu, kui soetas 64,7 miljoni euro eest prantslasest keskkaitsja Aymeric Laporte mängijaõigused. Koos prantslasega on Manchester City viimase poole aastaga kulutanud kaitsjatele (ja väravavahile) ligikaudu 250 miljonit eurot.

«Kui me räägime ainult rahasummast, mida Manchester City omab, siis nendega ei saa konkureerida,» sõnas Liverpooli juhendaja. «Jalgpallimaailmas on kaks klubi (Manchester City ja PSG – toim), mis kuuluvad riigile,» lisas sakslane.

«Sa võid olla miljonär ja su naaber on miljardär, kuid sa pole õnnelik, sest elad vales naabruskonnas,» ütles Kloppp tabavalt.

Liverpool, kes soetas jaanuaris 84,4 miljoni euro eest Hollandi koondise keskkaitsja Virgil van Dijki, jääb Kloppi sõnul üleminekuturul kangele konkurendile alla, kuid väljakul on tingimused võrdsed.

Jaanuaris alistati Inglismaa kõrgliiga liider skooriga 4:3. «Me suudame Manchester City alistada. Peame mängima oma parimat mängu. Sel päeval meil õnne polnud vaja,» kommenteeris 50-aastane treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles