Eesti parim sulgpallur kordas vägevat rekordit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tartus toimunud sulgpalli Eesti meistrivõistlustel krooniti üksikmängus Eesti meistriteks Raul Must ja Kristin Kuuba. 

13 aastat järjest meistritiitli võitnud Must kordas seni Heiki Sorge käes olnud rekordit järjestikuste võitude osas. Finaalis võitis Must Mikk Õunmaad 21:13, 21:9.

«Eesti meistriks tulemine on hea tunne, kindlasti tahan olla Eestis parim seni kui sporti teen. Praegu tunnen, et tõsiselt ohtlikud kodused konkurendid mulle veel ei ole ja see kui palju punkte nad saavad sõltub ka sellest, kuidas mina end mobiliseerida suudan,» sõnas Must pärast võitu.

Naiste üksikmängus kaitses edukalt eelmisel aastal võidetud tiitlit Kuuba, kes oli Getter Saarega turniiri eel peamised pretendendid kullale. Finaal lõppes Kuuba kasuks tulemusega 21:8, 21:18.

«Olen õnnelik, et võit tuli kahes geimis. Esimeses geimis olin mina ründavam ja sain mängu hästi käima. Teine geim oli tasavägisem ja ta leidis oma mängu,» iseloomustas Kuuba finaali.

Eelmisel aastal läks Kuuba koju kolme kuldmedaliga, seekord tuli teine tiitel paarismängus Kati-Kreet Marraniga, kui võideti Catlyn Kruusi ja Ramona Üprust. Segapaarismängus jäid eelmisel aastal kulla võitnud Kuuba ja Mihkel Laanes alla juba esimeses ringis hilisematele meistritele Kristjan Kaljurannale ja Hannaliina Pihole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles