Hannes Soomer valmistus MM-hooajaks Valencia ringrajal

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Soomer.
Hannes Soomer. Foto: Václav Duška Jr.

Veebruari viimasel nädalavahetusel antakse Austraalias start tänavusele mootorrataste ringrajasõidu klassi Supersport MM-hooajale. 23.-25. veebruarini Phillip Island ringrajal sõidetaval avaetapil tuleb starti ka Hannes Soomer.

Möödunud hooajal vaid Euroopas sõidetud etappidel osalenud ja hooaja kokkuvõttes European Supersport esikoha karika võitnud eestlane teeb tänavu kaasa kogu hooaja. Kokku sõidetakse 2018. aastal 13. etappi, millest viis sõidetakse väljaspool Euroopat: Austraalias, Tais, Ameerika Ühendriikides, Argentiinas ja Kataris.

19-aastane eestlane jätkab Racedaysi meeskonnas ning on tõusnud meeskonna esisõitjaks. Meeskonna ja Soomeri hooaja eesmärk on jätkata arengut ja võtta sihiks MM-arvestuse esikümme.

«Esimene test võistlusmootorrattaga on seljataga ning selle eesmärgiks oli testida, et kõik töötab, ja teada saada, kas detsembris tehtud eelseadistused toimivad ka selle mootorrattaga. Osa plaanitud tööst jäi küll tegemata nii ilma kui ka ühe kukkumise pärast laupäeval, aga see töö, mis tehtud sai, oli väga kasulik ja Austraaliasse saab rahuliku südamega minna,» sõnas eestlane pärast Valencias sõidetud hooaja esimesi testikilomeetreid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles