Spordi lühiuudised

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

POSTIMEHE ÜLEKANDED

19.00 Tallinna Selver – TTÜ (Võrkpalli Balti liiga)

«See on suurepärane üllatus, ma ei osanud millestki sellisest üldse mõeldagi!»

M-Sporti pealik Malcolm Wilson tunnistas ERRile antud intervjuus, et Eesti presidendilt saadud orden šokeeris teda.

JÄÄHOKI

Rooba võitis Meistrite liiga

Eesti parim jäähokimängija Robert Rooba tegi ajalugu, kui võitis esimese eestlasena jäähoki Meistrite liiga. Tema koduklubi Jyävskylä JYP alistas finaalis võõral väljakul Rootsi võistkonna Växjö Lakersi 2:0. 

JALGPALL

Chelsea kaotas, Conte püsib

Londoni Chelsea kaotas Inglismaa kõrgliigas 1:4 Watfordi meeskonnale, mis tähendab, et mullune meisterklubi on tänavu 26 mängust kaotanud juba kuus ning kaotab liider Manchester City’le juba 19 punktiga. Kuigi juba pikalt on spekuleeritud, et peatreener Antonio Conte päevad klubi eesotsas on loetud, ei olnud ootamatu kaotus linnarivaalile viimaseks naelaks itaallase kirstus. BBC kirjutab, et Conte päästerõngaks on tõik, et meeskond püsib veel liiga esinelikus ning jätkab võitlust tiitlile ka Meistrite liigas ning Inglismaa karikasarjas. Kapten Gary Cahill nentis pärast mängu, et hoopis mängijad peavad kehvade tulemuste pärast pikalt peeglisse vaatama. Selleks ja enda kogumiseks andis Conte meestele kolm vaba päeva.

Maratoni eelüritused originaaltrassil

Tartu maratoni korraldajad otsustasid, et sel pühapäeval peetavad 6. Tartu teatemaraton ja avatud raja sõidud toimuvad täies mahus ja klassikalisel Otepää-Elva vahelisel trassil.

Võidukas Vene koondisega ei liitu

Eesti korvpallikoondislase Siim-Sander Vene (25 min, 12 p) koduklubi Varese alistas Itaalia kõrgliigas Cantu 89:85. Õhtulehe andmeil Vene koondisega valikmängudeks ei liitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles