Tugeva vastase alistanud Zopp jõudis Ungaris veerandfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Jürgen Zopp (ATP 173.) osaleb sel nädalal Budapestis 64 000 euro suuruse auhinnafondiga Challengeri turniiril. Kaks esimest ringi võitnud Eesti esireket on jõudnud veerandfinaali.

Esimeses ringis oli Zopp vastamisi kohaliku Zsombor Pirosega (ATP 521.) ja võitis tasavägise kohtumise 6:4, 7:6.

Avasetis murdis Zopp pikale veninud kuuenda geimi, kuid kaotas seisul 5:3 oma pallingu. Õnneks õnnestus kohe järgmine geim murda ja sett võita. Teises setis hoidsid mõlemad oma servigeimid, kuigi seisul 5:5 oli Pirosel kaks võimalust Zopp murda. Kiires lõppmängus jäi peale eestlane 7:4.

Teise ringi vastaseks oli belglane Arthur de Greef (ATP 199.), kellele Zopp 2016. aasta Roland Garrose kvalifikatsioonis napilt kaotas. Täna sai Zopp revanši ja võitis poolteist tundi kestnud kohtumise 6:3, 7:6.

Esimeses setis kaotas Zopp korra ka oma servigeimi, kuid murdis vastase oma kolmel korral. Ka teises setis ei suutnud eestlane seisul 3:3 oma servi hoida ja jäi kaotusseisu, aga murdis kohe servi tagasi. Kiires lõppmängus jäi Zopp 4:5 kaotusseisu, aga võitis siis kolm punkti järjest ning kindlustas pääsu veerandfinaali.

Kaheksa parema hulgas läheb Zopp vastamisi 17-aastase hispaanlase Nicola Kuhniga (ATP 237.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles