Klavanita mänginud Liverpool sai kindla võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Firmino (vasakul) lõi Liverpooli esimese värava Mohamed Salah (paremal) söödust, Salah lõi teise Firmino söödust.
Roberto Firmino (vasakul) lõi Liverpooli esimese värava Mohamed Salah (paremal) söödust, Salah lõi teise Firmino söödust. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 27. vooru kohtumises külastas Ragnar Klavani koduklubi Liverpool Southamptonit ning sai kindla 2:0 võidu. 

Liverpool avas skoori juba kuuendal minutil, kui Roberto Firmino lõpetas külaliste kontrarünnaku. Lõppseisu vormistas 42. minutil Mohamed Salah. 

Eestlase koduklubil on 27 kohtumisest kirjas 54 punkti, tabelis asutakse kolmandal positsioonil. Southampton asub aga väljalangemistsoonis 18. kohal 26 silmaga. 

Enne kohtumist:

Eesti koondislane Ragnar Klavan taaskord kohtumises ei osale. Kuigi paar päeva tagasi ütles peatreener Jürgen Klopp, et keskkaitsja tegi kaks treeningut kaasa, pole Klavan piisavalt mänguvormis, et mahtuda pühapäeval isegi vahetusmeestepingile. 

Liverpool hoiab Premier League'i tabelis neljandat kohta, olles 26 kohtumisega kogunud 51 punkti. Southampton asub aga 17. real 26 silmaga, väljalangemistsoonist lahutab üks punkt. 

Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 18.30. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles