Blogi: relvituks jäänud Kontaveit kaotas Doha turniiri avaringis (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Eero Vabamaegi/Postimees/

Anett Kontaveit piirdus Doha tenniseturniiril avaringiga, sest kaotas seal kindlalt 2:6, 1:6 prantslannale Alize Cornet'le. Kohtumine kestis vaid tunni ja kuus minutit. Kontaveit ei löönud ainsatki serviässa, kuid tegi viis topeltviga. Neljast murdepallist võitis eestlanna ühe, Cornet kasutas üheksast murdepallist ära viis.

Enne mängu:

Kontaveit (WTA 27.) on Cornet'ga varem kahel korral kohtunud ning nende omavaheliste kohtumiste seis on 1:1. Viimati mängiti omavahel 2016. aastal Cincinnati Mastersi tenniseturniiril kui Kontaveit jäi prantslannale alla 4:6, 6:2, 2:6. 

Kui maailma edetabelis 27. kohal olev eestlanna suudaks Cornet' alistada, läheks ta teises ringis vastamisi maailma viiendast reketist tšehhitari Karolina Pliškovaga, kes võidutses Dohas eelmisel aastal.

Samast tabeliveerandist leiab teiste seas ka maailma teise reketi Simona Halepi, lätlanna Anastasija Sevastova ja septembris toimunud USA lahtiste tenniseturniiri veerandfinaalis Kaia Kanepi alistanud Madison Keysi.

Maailma esikümnesse kuuluvatest tennisistidest pole Dohas kohal vaid Venus Williams.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles