Tänak: usun, et meil on Rootsis tulemuse saavutamiseks õiged vahendid

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: VALERY HACHE/AFP

Kuus aastat tagasi, 11. veebruaril 2012 võttis Ott Tänak Rootsi rallil oma esimese WRC-ralli katsevõidu. Rootsi ralli on Tänaku meelest eriline ning tänavugi pole tema lootused madalal. 

«Rootsi minek tekitab alati erilise tunde. See on mõistagi ainus lumeralli, mis teebki selle eriliseks. Teed on väga kiired, seal on palju hüppeid, kuid metsa vahel on ka väga hea atmosfäär.»

Möödunud aastal võidutses Rootsi teedel Tänaku praegune meeskonnakaaslane Jari-Matti Latvala. «Eelmisel aastal lootsime tõesti võidu nimel võidelda, aga Jari domineeris viimasel päeval. Sellel aastal oleme tugevas autos ning paljud inimesed on selle hea tulemuse nimel tööd teinud. Usun, et meil on õiged vahendid, et see saavutada.»

Tänak saavutas hooaja esimesel etapil Monte Carlos endise meeskonnakaaslase Sebastien Ogier’ (M-Sport) järel teise koha. Saarlase meeskonnakaaslased Latvala ja Espaekka Lappi lõpetasid vastavalt kolmandana ja seitsmendana. 

Ühtlasi teatas eestlane Instagrami vahendusel, et turule on jõudnud ka tema fännitooted. Mida Tänakut toetades osta saab, vaata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles