Seitse möödalasku teinud Lessing: olen õnnelik inimene, pole häda midagi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Ei ole pettunud, olen õnnelik inimene - pole häda midagi,» sõnas Roland Lessing pärast meeste laskesuusatamise jälitussõidu 58. kohta. Lessing tegi seitse möödalasku ning kaotas olümpiavõitja Martin Fourcade'ile +6.06,5.

«Täna ei saanud laskmisega hakkama, iseäranis esimene püstitiir. Kõrval mees lasi nulli, ei saanud ise hakkama. Ega trahvid ei loe, siin peab ikka ühtlaselt sõitma,» lisas Lessing. 

Kalev Ermits oli eestlaste parimana 41, kaotades võitjale +4.51,3. Ermits tegi suisa kuus möödalasku, neist kolm kolmandas tiirus. «Olümpia pole see koht, kus nii lasta. Täna täielik pettumus! Oma laskmisega peab tööd tegema. Olen sellel nädalal olnud pidevalt oma laskmisega hädas. Ise olin kehvake!»

Samas lisas ka Ermits, et külm on. «Ausalt öeldes ma varbaid ei tunne, eriti vasaku jala oma, aga see küll laskmist ei mõjuta!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles