Ragnar Klavan oma tagasihoidlikust iseloomust: olen alati endaga võidelnud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan Liverpooli jalgpalliklubi treeningkeskuses Melwoodis.
Ragnar Klavan Liverpooli jalgpalliklubi treeningkeskuses Melwoodis. Foto: Liverpool FC

«Ta peaks olema palju enesekindlam oma oskuste osas. Tema ainus probleem on see, et ta ei tea, kui hea ta tegelikult on.»

Need tänaseks juba kõigile Eesti jalgpallisõpradele tuntuks saanud sõnad pärinevad detsembrist ja kuuluvad Liverpooli peatreenerile Jürgen Kloppile, kes Ragnar Klavanisse eneseusku soovib süstida.

Täna avaldas Liverpooli kodulehekülg pikema eksklusiivintervjuu eestlasega, kus uuriti muuhulgas ka antud teema kohta.

«Ma olen sellele palju mõelnud. Aga ma arvan, et ma ei oleks siis enam Ragnar Klavan,» ütles poolteist aastat tagasi klubiga liitunu.

 «Olen kuidagimoodi alati endaga selles osas võidelnud. Olen võib-olla liiga häbelik.»

«Sellel on oma plussid ja miinused nagu ka kõige muuga. See on ilmselt ka põhjus, miks ma olen alati nii rahulik mängude ajal.»

«Kui ma olin noorem, ütlesin treenerid mulle alati: tee seda ja tee teist. Aga ma ei muutunud. Tegin neid asju edasi, mis ma ka varem olin teinud. Selline ma lihtsalt olen.»

«Iga inimene on unikaalne ja selline olen mina kõigi oma tugevuste ja nõrkustega,» sõnas keskkaitsja.

Klavan rääkis intervjuus muuhulgas ka seda, et pole veel mõelnud, kui kaua ta Liverpoolis mängimist jätkata võiks või millal ta oma karjäärile joone alla plaanib tõmmata.

Inglisekeelset intervjuud Klavaniga saab lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles