Tottenhami peatreener pärast võimast tagasitulekut: näitasime fantastilist iseloomu

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tottenhami mängijad võivad pärast tänast kohtumist rõõmustada küll.
Tottenhami mängijad võivad pärast tänast kohtumist rõõmustada küll. Foto: www.imagephotoagency.it/imago/Gribaudi/ImagePhoto

Tottenham jäi jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamängus Torino Juventuse vastu üheksa minutiga 0:2 kaotusseisu, kuid võitles välja 2:2 viigi ja korduskohtumiseks favoriidistaatuse. Inglaste peatreener arvab, et tema hoolealused pidasid kohtumise isegi võitma.

«Fantastiline mäng,» sõnas Hotspuri peatreener Mauricio Pochettino pärast kohtumist telekanal BT Sport-ile. «Alguses olime lohakad ja lasime üheksa minutiga kaks väravat lüüa, aga näitasime fantastilist iseloomu.

Tahan mängijaid kiita - nad olid võõral väljakul 0:2 kaotusseisus ja sellises seisu on lihtne alla anda. Nad väärisid võitu rohkem kui viiki. Tiim vastas suurepäraselt. Jalgpallis vajad õnne. Veerandfinaali võivad siit paarist edasi minna mõlemad meeskonnad. Juventus on tugev klubi, kuid loodetavasti alistame nad Wembley staadionil.» 

35. minutil Tottenhami esimese värava löönud Harry Kane'i sõnul oleks meeskond võinud raskes seisus kergesti murduda. «Seda ei juhtunud, kuigi mängisime Meistrite liigas võõral väljakul suures kohtumises. Pärast Juventuse teist väravat domineerisime hoopis meie.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles