Tänak: me ei tea veel, millises seades auto peab olema

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Ott Tänak ja Martin Järvoja lõpetasid Rootsi ralli testikatse viienda ajaga ja olid kiireimad Toyota sõitjad. Saarlane jäi näidatud kiirusega rahule: «Üldiselt läks kõik päris hästi. Me proovisime mõnda asja, mis olid pärast viimast testi veel lahtised. Leidsime mõnusa tunde ja tingimused olid mõistagi head.»

Kuna võistluse käigus käiakse ära ka üle piiri, siis kõik on ralli eel korras nagu Norras? Mitte päris, sest kuigi Rootsis on talveralliks lund enam kui küll, võib seda homme hommikul veel juurde sadada. «Eks vaatame, millist ilma ralliks ennustatakse. Me ei tea veel täpselt, millist seadistust me vajame,» tõdes Tänak.

Teistest Toyotadest said Jari-Matti Latvala testikatsel seitsmenda aja, Esapekka Lappi oli 11. Mõlemad mehed kurtsid Yaris WRC juhitavuse üle. «Loodetavasti on see ralliks korras, aga hetkel on selle kohal väike küsimärk,» sõnas Latvala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles