Spordi lühiuudised

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teie ütlete, et sellised jutud on spekulatsioonid. Mina ütlen, et need on valed.

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho eitab tülisid poolkaitsja Paul Pogbaga.

KORVPALL

Sokk valis välja 14 meest

Eesti meeste korvpallikoondisel seisavad järgmise nädala lõpus ees mängud 2019. aasta maailmameistrivõistluste valiktsüklis. 23. veebruaril kohtutakse võõrsil Kreekaga ja 25. veebruaril kodus Iisraeli koondisega.

Esmaspäeval algavatele treeningutele kutsus Tiit Sokk 14 meest: Sten Sokk, Martin Paasoja, Kristian Kullamäe, Martin Dorbek, Erik Keedus, Sten Olmre, Tanel Kurbas, Jaan Puidet, Indrek Kajupank, Kristjan Kitsing, Kristjan Kangur, Janar Talts, Kregor Hermet ja Matthias Tass.

Koondise peatreener Sokk sõnas, et valikute tegemisel vaatab ta eelkõige tulevikku. «Kindlasti arvestame praegu valikust välja jäänud meestega ka edaspidi, kuid katsume ikkagi tulevikku vaadata. Peame andma noortele võimaluse, sest pole võimatu, et mõni kogenum mängumees järgmises tsüklis enam kaasa ei tee.»

Rain Veidemani puudumisel peavad Soku sõnul teravuse tegemise enda peale võtma teised. «Eks see ongi mõnele mehele jälle uus väljakutse, aga keegi peab tema koha võtma. Teravust on mängu vaja.»

Eesti koondis mängib H-alagrupis koos Kreeka, Suurbritannia ja Iisraeliga. Novembris kaotati võõrsil Iisraelile 88:68, ent alistati kodus britid 73:70. Eesti asub Kreeka ja Iisraeli järel kolmandal kohal.

JALGPALL

Arsenal võitis suurelt avamängu

Euroopa liiga play-off’is peeti enamikus paarides avakohtumine. Ainsa Inglismaa klubina turniiri jätkav Londoni Arsenal sai võõral väljakul kindlalt 3:0 jagu Rootsi pisiklubist Östersund. Külalismeeskonna väravate eest hoolitsesid Nacho Monreal, Sotirios Papagiannopoulos ning Mesut Özil.

Euroopa liigas osalevatest suurklubidest võttis võidu Madridi Atletico, kes oli võõral väljakul 4:1 üle Kopenhaagenist. Napoli ja Leipzigi duellis kuulus 2:1 edu Saksa meeskonnale. Lyoni klubi alistas koduväljakul hispaanlaste Villareali 3:1, Dortmundi Borussia sai kodus 3:2 jagu Atalantast ja AC Milan oli võõrsil 3:0 parem Ludogoretsist.

Hein viibib Inglismaal

Nõmme Unitedi jalgpalliklubi 15-aastane väravavaht Karl Jakob Hein viibib Inglismaa suurklubi Londoni Arsenali treeningutel. Kui jaanuari lõpus käis Hein Inglismaa Premier League’i debütandi Brighton & Hove Albioni juures, siis nüüd on ta jõudnud 13-kordse Inglismaa meistri Londoni Arsenali treeningutele.

Eestlaste klubid võitsid

USA üliõpilasliiga NCAA mängudes olid võidukad nii Taavi Jurkatamme koduülikool San Francisco Dons kui ka Rauno Nurgeri meeskond Wichita State. Alistati vastavalt Saint Mary’s Gaels 70:63 ja Temple Owls 93:86. Nurger sai kuus minutit mänguaega ja tabas selle ajaga kahest vabaviskest ühe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles