Tänak: oli raske nädalavahetus

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Rootsi rallil
Ott Tänak Rootsi rallil Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Rootsi rallil üheksanda koha ning koos punktikatse tulemusega kolm MM-punkti teeninud Ott Tänak kommenteeris meeskonna pressiteate vahendusel, et sai targemaks Toyota Yaris WRC võistlusmasina võimekusest kruusaseades.

«Oli raske nädalavahetus. Reedel kohtasime parajalt kehvasid olusid ja me ei suutnud midagi enamat teha. Laupäeval oli meie teepositsioon veidi parem, kiirus oli selle tulemusel etem ja võitsime päris mitu katset. Täna, kui tingimused meid soosisid, saime näidata veel häid aegu,» võttis Tänak võistluse kokku.

Tänakul ja tema kaardilugejal Martin Järveojal on nüüd selja taga kaks rallit Toyota tiimis ning piloodil jagus meeskonnale vaid kiidusõnu. «See oli mu esimene ralli kruusaseades Yaris WRC-ga ja me õppisime palju.»

Tiimiboss Tommi Mäkineni sõnul jäi ta sõitjate ja auto näidatud kiirusega rahule, kuid keerulised tingimused tähendasid, et tiim ei suutnud korrata mullust võitu. Parimana oli Esapekka Lappi neljas. «Loodetavasti saab midagi teha, et tulevikus oleksid tingimused kõigi sõitjate jaoks ausad,» sõnas Mäkinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles