Eesti jalgpallihooaja algust ähvardab krõbe pakane

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumi ja jalgpall ei käi koos. Foto on illustreeriv.
Lumi ja jalgpall ei käi koos. Foto on illustreeriv. Foto: toetantammekat.eu

Eesti jalgpallihooaeg algab reedel superkarikamängu ja pühapäeval Premium liiga kohtumistega, ent ilmataat lubab krõbedaid külmakraade. 

Kui traditsiooniliselt Eesti jalgpallihooaega avav superkarikamäng viidi külma ilma tõttu jalgpallihalli, siis praeguse seisuga toimub avavoor veel plaanipäraselt, kirjutab Soccernet.ee

Tunnustatud Norra ilmaportaal yr.no lubab pühapäeval toimuvaks Kalju ja Kuressare mängu ajaks -12 kraadi ning Narva Trans - Pärnu Vaprus toimuks norrakate järgi lausa -17 kraadi käes.

Jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht selgitas Soccernet.ee-le, et kuigi esmajoones valmistutakse selleks, et mängud toimuvad vastavalt graafikule, siis ollakse valmis ka edasilükkamiseks. «Mõistagi jälgime hoolsalt ilmaprognoosi: paika pidav prognoos selgub tavaliselt mõni päev varem, jälgime nii temperatuuri, sademeid kui ka tuulekülma,» sõnas Uiboleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles