David de Gea supertõrjed päästsid ManU-le Sevilla vastu viigi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks David de Gea mitmest supertõrjest.
Üks David de Gea mitmest supertõrjest. Foto: JON NAZCA/REUTERS

Kolmapäeval peeti Meistrite liiga kaheksandikfinaalide viimased avakohtumised. Sevilla võõrustas Manchester Unitedit ning suuresti tänu mitmele Inglismaa klubi väravavahi David de Gea oivalisele tõrjele lõppes matš väravateta viigiga. 

Teises matšis tuli Donetski Šahtar Roma vastu 0:1 kaotusseisust välja ning läheb Roma 2:1 eduseisus. Itaalia klubi läks 41. minuti Cengiz Underi tabamusest juhtima, ent Facundo Ferreyra tabamus 52. minutil viigistas ning Fredi oivaline karistuslöök 71. minutil andis Ukraina võistkonnale võidu.

Enne mänge: 

Sevilla ja Manchester Unitedi vastasseisus on kerges favoriidiseisuses Punased Kuradid. Põhjused ei pea selleks akugelt otsima. E-alagrupis kogus Sevilla teisena üheksa punkti, võites kaks kohtumist, mängides kolm viiki ning kaotades ühe; koduses liigas asutakse alles viiendal positsioonil.

ManU on aga Inglismaa Premier League’is teisel kohal liider City järel ning Meistrite liigas saadi A-alagrupi kindel esikoht, kogudes viis võitu ja vaid ühe kaotuse.

Huvitaval kombel pole ManU ja Sevilla omavahel kordagi ametlikes kohtumistest vastamisi läinud.

AS Roma ja Donetski Šahtar on see-eest kohtunud neljal korral ning huvitaval kombel on Ukraina meeskonnal kirjas kolm võitu, itaallastel üks. Donetsk sai F-alagrupis City järel kindla teise koha 12 punktiga, kaotades korra Napolile ja Manchesteri võistkonnale. Kodust liigat juhitakse Kiievi Dünamo ees kolme silmaga.

Roma aga võitis C-alagrupi Londoni Chelsea ees. Nende saldoks jäi kolm võitu, kaks viiki ja kaotus kaheksandikfinaalidest välja jäänud Madridi Atleticole. Itaalia liigas ollakse aga kuigi tagasihoidlikud, hoides kolmandat kohta. Liider Napoli jääb tervelt 16 punkti kaugusele.

Kohtumistele antakse avaviled kell 21.45.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles