Martin Müürsepa ajalooline NBA mäng jõuab Eestis kinoekraanidele!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retrofoto Martin Müürsepast
Retrofoto Martin Müürsepast Foto: TOOMAS HUIK/PM/EMF

Martin Müürsepa rekordilisest punktimängust NBA-s möödub 5. märtsil täpselt 20 aastat. Kas keegi teab kedagi, kes on seda mängu oma silmaga näinud? Ei tea! Alates 1. märtsist, loetud päevade jooksul linastub Apollo Kinodes Müürsepa punktirekordi mäng täies hiilguses. Mängu originaalülekanne ehedal kujul, vahendab Apollo Kino. 

Vanem generatsioon saab Eesti Vabariigi suurel juubeliaastal meenutada või õigemini esimest korda näha (1998 polnud veel netiajastu), tollal 23-aastase Müürsepa ajaloolist esitust Dallas Mavericksi eest.

Kohtumises Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers viskas ta NBA karjääri rekordilised 24 punkti. Mängus juhtus palju huvitavat ja Dallase kodusaalis lahti rullunud etendus on meenutamist väärt. Kõhklusteta. Loe lähemalt SIIT.

Müürsepp on ainus eestlane, kes mänginud korvpalli unistuste liigas. Kahe hooaja jooksul sai ta platsile 83 mängus, mängis 951 minutit ja viskas 389 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles