McGregor üritas võitlusringi naasta, aga tal ei lubatud

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor teenis Floyd Mayweatheri vastu astumisega üle 100 miljoni dollari.
Conor McGregor teenis Floyd Mayweatheri vastu astumisega üle 100 miljoni dollari. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Conor McGregori poksilahingust Floyd Mayweatheriga on möödas juba pool aastat. MMA-ringis nägi iirlast viimati aga juba peaaegu poolteist aastat tagasi. Nüüd paljastas McGregor, et ta soovis taas UFC-sarjas areenile astuda, aga korraldajad panid käe ette.

Et McGregor teenis matšist Mayweatheriga üheksakohalise summa, on tema võitluspausi saatnud sosinad, et mees ei pruugi üldse enam kunagi ringi naasta. McGregor kummutas need jutud sotsiaalmeedias: «Ma võitlen taas. Jutul lõpp.»

Huvitavam oli aga sellele sõnumile järgnenud avaldus, et mees soovis oma järgmise matši pidada märtsi algul Las Vegases. «Andsin enda nime üles, et UFC 222 võitlusõhtul Frankie Edgari vastu astuda, kui Max Holloway loobuma pidi, aga mulle öeldi, et ei ole piisavalt aega, et UFC jõuaks kokku saada vajaliku summa,» kirjutas McGregor. «Olin juba elevil, et saan viimasel hetkel sisse astuda ja viimase sulgkaallase välja võtta, ilma üldiselt selle alaga kaasneva kraamiga,» lisas üldiselt meediakära jälestav iirlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles