Klavanita mänginud Liverpool võttis West Hami vastu ülimalt kindla võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener ja mängijad võivad pärast sellist esitust küll naerda.
Liverpooli peatreener ja mängijad võivad pärast sellist esitust küll naerda. Foto: Peter Powell/REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas võõrustas Ragnar Klavani koduklubi Liverpool West Ham Unitedit. Eestlaseta mänginud Liverpool sai ülimalt kindla 4:1 võidu. 

Juba kolmandal minutil käis pall West Hami postis, aga skoori avas 29. minutil Emre Can. 51. ja 57. minutil suurendasid vastavalt Mohamed Salah ja Roberto Firmino Liverpooli edu, kuniks 59. minutil lõi Londoni võistkond ühe tagasi. Lõppseisu ja kindla võidu vormistas 77. minutil Sadio Mane. 

Võiduga tõusis Liverpool vähemalt 24 tunniks koha võrra kõrgemale, teiseks, olles kogunud 57 punkti. Kolmandaks langenud Manchester United peab oma 28. vooru matši homme, kui võõrustatakse Londoni Chelseat. 

Enne mängu:

Liverpool mängis viimati kümme päeva tagasi, kui Meistrite liiga kaheksandikfinaalis alistati suurelt 5:0 Porto. Koduses Premier League'is hoitakse praegu 54 punktiga kolmandat kohta, viimati alistati võideti Southamptonit 2:0. 

West Ham on tabeli keskmik, paiknedes 12. kohal 30 punktiga. Viimases liigakohtumises mängiti 2:0 üle Watford.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles