Tiit Sokk: Kullamäe tegi koondisekarjäärile fantastilise alguse!

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis alistas Iisraeli
Eesti korvpallikoondis alistas Iisraeli Foto: Raul Mee

Eesti korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk saabus pärast tänast MM-valikturniiril teenitud 78:62 võitu Iisraeli üle pressikonverentsile heatujulisena. Siin on meeskonna lootsi mängujärgsed kommentaarid.

«Suutsime kaitses täna Iisraeli ära suruda. Viisime nad rütmist välja - palju viskeid sooritasid nad seetõttu rünnakuaja lõpusekunditel. Ma ei ütleks ka seda, et vastaste põhimeestel oli halb päev. Ega nad päris kõike ei oska,» sõnas Sokk.

Miks kaks mängu sedavõrd selgelt teineteisest siiski erinesid? Novembris kaotasime võõrsil Iisraelile mäletatavasti 20 punktiga.

«Ega ma ka ei oska nii öelda. Avamängus langesime kaitses liiga madalale. Täna proovisime agressiivsemad olla ja vaadata, mis juhtub. Õnneks õnnestus.»

18-aastase Kristian Kullamäe tegi koondises debüüdi, visates kaheksa punkti.

«Ta tegi fantastilise alguse oma koondisekarjäärile! Tal on see korvpalli touch olemas. Ja tahtmist on tal rohkemgi kui teinekord vaja,» muigas Sokk. «Nüüd on selge, et järgmistes mängudes skauditakse teda hoopis rohkem. Tullakse kallale. Aga see on hea - nii mängija arenebki. Täna temalt palju ei oodatud ja ta karistas kohe ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles