Järelvaadatav: Barcelona astus Messi maagia toel hiiglasliku sammu meistritiitli suunas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Hispaania jalgpallimeistrivõistlustel astus hiiglasliku sammu tiitli suunas FC Barcelona, kes sai koduväljakul skooriga 1:0 jagu Madridi Atleticost.

Mängu ainsa värava eest hoolitses esimese poolaja keskpaigas argentiinlane Lionel Messi, kes tõestas taas, et tema vasak jalg on karistuslöökide puhul väga ohtlik. Seekord ei suutnud tema lööki tõrjud Atletico väravasuul seisnud Jan Oblak.

Barcelona suurendas teisel kohal paikneva Atletico ees edu kaheksapunktiliseks. Katalaanid on 27 mänguga kogunud 69 punkti, Atletico 61.

Enne mängu:

La Liga hooaeg koosneb 38 voorust ning mõlemat meeskonda ootab ees 27. matš. Hetkeseisuga on Barcelonal koos 66 punkti, samas kui Atleticol on tabelis viis silma vähem – erinevalt Barcelonast on nad kaotanud suisa ühe (!) mängu ning teinud ka ühe enama viigi. Et katalaanidel on sees nõnda uhke hoog, ei ole raske mõista, et kui nemad juhtuvad üliolulise lahingu võitma, on Atletico või juba 12 punkti kaotava Madridi Reali võimalused tiitlivõitu takistada kaduvväikesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles