Spordi lühiuudised

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Mike Dean ja Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger.
Kohtunik Mike Dean ja Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger. Foto: JASON CAIRNDUFF/Action Images via Reuters

«Kes teab?!»

Inglismaa liigakarika finaalis 0:3 Manchester Cityle kaotanud Londoni Arsenali peatreeneri Arsene Wengeri vastus küsimusele, kas ta on ka järgmisel hooajal klubi eesotsas.

63

aasta vanusena loodab 2022 Pekingi taliolümpial võistelda Mehhiko mäesuusataja Hubertus von Hohenlöhe.

TÕSTMINE

Seim jätab EMi vahele

Detsembri alguses MMil viienda koha (191 kg + 253 kg) saanud Mart Seim (pildil) jätab sel aastal Euroopa meistrivõistlused vahele. Eesti vägilast kimbutavad pärast õnnestunud MMi pisivigastused. «MMi ja EMi vahe on liiga väike. Pärast võistlust (MMi – toim) olin augus ja hakkasin uuesti pihta. Põhja ei jätkunud. Tulid kerged tagasilöögid – probleemid olid alaselja ja kõhulihasega,» selgitas Seim. EM algab märtsi lõpus Rumeenias, kuid Seim sihib novembris toimuvat MMi. «Ei ole mõtet hetkel mingit rumalat vigastust saada. Aeg läheks kaotsi, et teha kvaliteetne ettevalmistusperiood,» sõnas 27-aastane tõstja.

LASKESUUSATAMINE

Olümpiavõitja õde võidutses Eestis

Pyeongchangi OMil kulla ja hõbeda võitnud Hanna Öbergi noorem õde Elvira Karin Öberg tuli Otepääl toimuval noorte ja juunioride laskesuusatamise MMil 10 km tavadistantsil noorte maailmameistriks. Tiirudes vaid korra eksinud rootslanna läbis distantsi ajaga 35.35,9 (1+0+0+0) ja edestas lähimat konkurenti 35,6 sekundiga. Parima eestlannana lõpetas Liisbeth Liiv 51. kohal (+5.24,5; 0+1+0+2).

Noormeeste arvestuses võitis tavadistantsi venelane Mihhail Pervušin, kes läbis distantsi ajaga 37.41,2 (0+0+0+1). Kristo Siimer sai tubli 20. koha (+3.54,1; 0+3+1+1).

JALGPALL

Neymar sai vigastada

Prantsusmaa meistrivõistlustel jätkas võidukäiku Paris Saint-Germaini meeskond, kes alistas 3:0 Marseille Olumpique’i ja suurendas eduseisu liigas 14 punktini. Mängus sai aga viga maailma kalleim jalgpallur Neymar, kes on tänavu PSG eest löönud juba 29 väravat. Näiliselt hüppeliigesele viga teinud ründetäht kanti väljakult minema kanderaamil ja seetõttu on väga kaheldav, kas ta saab aidata meeskonda nädala pärast Meistrite liiga kaheksandikfinaalide korduskohtumises Madridi Realiga. PSG-l oleks brasiillast hädasti vaja, sest nad peavad ümber mängima võõrsil saadud 3:1 kaotuse.

JALGPALL

Buffon sai koondisekutse

Kuigi legendaarne väravavaht Gianluigi Buffon loobus pärast MM-valiksarjas põrumist Itaalia koondise esindamisest, loodab ajutine peatreener Luigi Di Biagio Juventuse mängija meelt muuta. «Pakkusin talle kahte või kolme mängu, et oma otsust edasi lükata. Gigi ilmselt kuulub märtsis minu koosseisu,» selgitas Di Biagio, et loodab Buffoni näha koondise juures sõprusmängudeks Argeniina ja Inglismaaga.

Ivanovile võit

Vladimir Ivanov (ATP 649.) alustas Moskvas toimuvat ITFi turniiri võiduga, alistades 6:4, 6:2 Dmitri Surtšenko (ATP 1173.).

Uus naiste esireket

Värskes WTA edetabelis on esikohale kerkinud Simona Halep. Anett Kontaveit on 28., Kaia Kanepi 64. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles