Naiste esinumber vahetus, Kontaveit ja Kanepi säilitasid kohad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Grant Winter/imago/Uk Sports Pics Ltd/Scanpix

Täna, 26. veebruaril avaldatud WTA edetabelis vahetasid omavahel kohad rumeenlanna Simona Halep ja taanlanna Caroline Wozniacki. 

Halep kerkis esinumbriks, Wozniacki langes teiseks. Neile järgnevad hispaanlanna Garbine Muguruza, ukrainlanna Elina Svitolina, tšehhitar Karolina Pliškova ja lätlanna Jelena Ostapenko.

Eestlannade tabelikoht ei muutunud. Eesti esireket on jätkuvalt Anett Kontaveit, kes hoiab 28. kohta. Kaia Kanepi paikneb endiselt 64. tabelireal.

ATP tabelis säilitasid oma positsiooni esimesed seitse tennisisti. Esinumber on šveitslane Roger Federer, teine hispaanlane Rafael Nadal, kolmas horvaat Marin Cilic, neljas bulgaarlane Grigor Dimitrov, viies Saksamaa esindaja Alexander Zverev, kuues austerlane Dominic Thiem ning seitsmes belglane David Goffin.

17-kohalise tõusu tegi Eesti parim meestennisist Jürgen Zopp, kes paikneb nüüd 148. kohal. Vladimir Ivanov on 649 ja Kenneth Raisma 844. positsioonil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles