Treiali koduklubi sai Tšehhi karikafinaalis valusa kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Treial (number 11) oli viimases mängus efektiivsusnäitajaga +7 üks meeskonna paremaid.
Henri Treial (number 11) oli viimases mängus efektiivsusnäitajaga +7 üks meeskonna paremaid. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eesti võrkpallikoondise temporündaja Henri Treiali koduklubi CEZ Karlovarsko tunnistas Tšehhi karikavõistluste finaalis Libereci Dukla 3:2 paremust.

Juhtohjad haaras Libereci meeskond, kes võitis esimese geimi 25:17, kuid Karlovarsko 25:14 võit teises geimis seadis tabloole viiginumbrid. Kolmandanda geimi, mis osutus äärmiselt tasavägiseks, võitis Karlovarsko 26:24. Neljas geim kuulus numbritega 25:21 Duklale.

Seega otsustas võitja viies ehk otsustav geim. Karlovarsko oli lõpuni mängus sees, kuid tähtsatel hetkedel vastased ei eksinud ning võtsid 15:13 võidu. 

Otse veerandfinaali pääsenud Karlovarsko alistas kaheksa parema hulgas kahe mängu kokkuvõttes Zlini Fatra, poolfinaalis said nad jagu Ceske Budejovicest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles