Neymar murdis jalaluu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vigastatud Neymar agoonias.
Vigastatud Neymar agoonias. Foto: Lionel Urman/Sipa USA/Scanpix

Brasiilia ründetäht Neymar langes nädalavahetusel peetud Paris Saint-Germaini liigamatšis Marseille Olympique’iga veerand tundi enne lõpuvilet näiliselt süütus olukorras murule ning mees transporditi väljakult minema kanderaamil. Täna andis PSG teada maailma kalleima jalgpalluri diagnoosi: venitatud hüppeliiges ning mõra pöialuus.

PSG lootustele võita tänavu pärast aastast vaheaega taas Prantsusmaa meistritiitel Neymari vigastus ilmselt suurt mõju ei avalda, sest suurklubil on pärast Marseille vastu võetud 3:0 võitu liigatipus mugav 14-punktiline edu. Küll on tegu aga kohutava uudisega arvestades tiimi ambitsioone Meistrite liigas – kaheksandikfinaalide kordusmatš Madridi Realiga on kavas juba järgmisel nädalal ning PSG peab tagasi mängima avamängus võõrsil saadud 1:3 kaotuse. Kui ei juhtu meditsiinilist imet, siis tuleb seda üritada ilma tähtründajata, kes on tänavu 30 mängus löönud 29 väravat.

«See ei valmista mingit rõõmu. Mulle ei meeldi, kui mängijad viga saavad, ja Neymari vigastus ei tee mind õnnelikuks. Loodetavasti saab ta mängida, sest see on mängija jaoks õige koht ja ma pole kunagi varem lootnud, et mõni rivaal vigastusega kohtumisest eemale jääb,» kommenteeris brasiillase potentsiaalset puudumist Reali peatreener Zinedine Zidane. Selleks hetkeks polnud veel selge vigastuse tõsisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles