Briti muusikatäht teeb rallidebüüdi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Newman
John Newman Foto: Imeh Akpanudosen/AFP/Scanpix

Sel nädalavahetusel peetaval Walesi rallimeistrivõistluste etapil teeb oma debüüdi autoroolis inglane John Newman, kes vallutas maailma muusikaedetabeleid 2013. aastal lauluga «Love Me Again», kirjutab Autosport.

Kodumaal veel kahel korral koos Rudimentali ja Calvin Harrisega edetabelite tippu tõusnud Harris teeb oma rallidebüüdi laenatud Subarul, kuid peagi peaks valmima ka mehe isiklik võistlusauto. Sellega peaks muusik hakkama kihutama Suurbritannia meistrivõistluste esiliigas.

«Ta istus viieks minutiks Subaru rooli ja armus sellesse,» kirjeldab muusiku rallivaimustust Ross Leach, kes laenas Newmanile debüüdiks välja oma auto ning ehitab talle parajasti personaalset masinat. «Sellel või järgmisel aastal lööb ta kaasa mõnel BTRDA võistlusel (mainitud esiliiga – toim). Kõik oleneb sellest, mida ta parajasti oma muusikaga teeb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles