Galerii: Nunnud superkangelased – Tokyo olümpiamängud said maskotid!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pyeongchangi taliolümpiamängud on möödanik, mis tähendab, et juba võib vaikselt hakata atra seadma 2020 Tokyo suveolümpiaks. Täna astuti nende ettevalmistustöödes suur samm – avalikkusele näidati mängude maskotte.

Tokyo olümpiamängude tunnusolendiks saab tugeva õigustundega sportlik superkangelane, kelle erivõimeks on oskus hetkega liikuda punktist A punkti B. Tema paraolümpiamängude kolleegiks on kirsiõitest inspireeritud telekineetiliste võimetega heeros, kelle hell süda armastab tohutult loodust. Veel nimetud maskotid on legendi järgi väga head sõbrad ning austavad teineteist tohutult.

Kokku esitati olümpiamängude maskotikonkursile 2042 tööd, millest eksperdid valisid välja kolm. Siis anti otsustamisprotsess kohalike koolilaste kätte ning miljonid antud hääled hiljem said mängude korraldajad täna tutvustada kõige populaarsemat disaini.

Millal maskotid endale nime saavad, pole veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles