Nadal on jälle vigastatud!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: TONY O'BRIEN/Action Images via Reuters/Scanpix

Maailma edetabeli teine tennisist Rafael Nadal otsustas järjekordse vigastuse tõttu loobuda Mehhiko lahtiste turniirist, vahendab Reuters.

Nadali on alates eelmise hooaja lõpust vaevanud erinevad terviseprobleemid. Algselt sundis hispaanlast mitmekuulisele mängupausile põlvehäda, siis pidi ta Austraalia lahtiste veerandfinaalis andma loobumisvõidu puusavigastuse tõttu.

«Kolm nädalat on tavapärane aeg täielikuks taastumiseks ja ta jätkab oma plaanipärase graafikuga mängides veebruari lõpus Acapulcos, Indian Wellsis ja Miamis,» teatasid Nadali esindajad pärast aasta esimest suure slämmi turniiri.

Nüüdseks on selgunud, et kõik ei ole läinud plaanipäraselt. Nädala algul ütles Nadal, et on valmis Mehhikos väljakule astuma, ja ta pidanuks Eesti aja järgi kolmapäeva varahommikul avaringis kohtuma kaasmaalase Feliciano Lopeziga (ATP 38.). Lopez mängis aga hoopis jaapanlase Taro Danieliga (ATP 107.) ning võitis 4:6, 6:3, 6:4. Kuhu jäi Nadal?

«Arstid ütlesid mulle, et on võimatu mängida, vahet pole kas vigastus teeb haiget või mitte. On märkimisväärne risk vigastust süvendada. Mul pole valikut,» rääkis Nadal. «Ma ei tea ikka veel täpselt, millega on tegu. Tundub, et see ei ole nii tõsine nagu vigastus Austraalia lahtistel.»

Kuna täpne diagnoos pole selge, ei saa hispaanlane ka öelda, millal ta väljakutele naaseb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles