Kloppil puudub selgitus, kas ja millal Klavan tagasi platsile pääseb

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan võitleb palli pärast Swansea mängija Oliver McBurniega.
Ragnar Klavan võitleb palli pärast Swansea mängija Oliver McBurniega. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi keskkaitsja Rangar Klavan ei pruugi veel nii pea palliplatsile pääseda. Kuigi Liverpooli ootab ees tihe mängudeperiood, ei kavatse peatreener Jürgen Klopp koosseisus järeleandmisi teha.

Klavan pääses viimati Liverpooli eest platsile 14. jaanuaril, kui sekkus üleminutitel Liverpooli 4:3 võidumängus Manchester City üle vahetusest. Täispika mängu sai eestlane viimati kirja aasta esimesel päeval, kui tema 94. minuti värav aitas Liverpooli Inglismaa kõrgliigas 2:1 võidule Burnley üle.

Liverpooli viimases seitsmes mängus pole aga Klavan mänguaega teeninud. Osalt haigestumise, siis jällegi kerge vigastuse tõttu. Millises seisus on eestlane aga praegu?

Veebruari teisel nädalal naasis eestlane Liverpooli treeningutele, kuid ometi pole tal õnnestunud tagasi põhikoosseisu murda.

Kuigi palju ei anna lootust ka Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi viimane sõnavõtt. Nimelt ütles sakslane, et kuigi Liverpoolil on Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamängust all 5:0 võit Porto üle, ei kavatse ta 6. märtsil toimuvaks korduskohtumiseks koosseisus allahindlust teha.

Liverpool Echo kirjutas täna, et Kloppil pole praegu Klavanile selgitust, millal mees platsile võiks pääseda.

Enne korduskohtumist Portoga peab Liverpool veel mängu 3. märtsil Newcastle Unitediga ning pärast Portoga kuhtumist 10. märtsil Manchester Unitediga.

«Meil tuleb nüüd kolm mängu järjest. Tean, et kõik ütlevad mulle enne Porto mängu, et võid puhkust anda temale, temale ja temale. Võtame näiteks Arsenali. Nad olid Euroopa liigas edasi pääsenud ning mängisid pühapäeval liigakarika finaali. Kuid mina kuulen ainult juttu sellest, kui häbiväärselt Arsenal rootslaste vastu mängis. Ometi pääsesid nad edasi,» tõi Klopp näite.

«Selline see situatsioon on. Me mängime järgmisel nädalal Manchester Unitediga ning ma ei kavatse kellelegi puhkust anda – ei Porto ega Unitedi vastu,» jätkas Klopp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles