Hooaeg algab sisehallis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora ja Levadia kohtumine taliturniiril, palliga Frank Liivak.
Flora ja Levadia kohtumine taliturniiril, palliga Frank Liivak. Foto: Liis Treimann

JALGPALL. Koduses jalgpalli meistriliigas tehakse nädalalõpul ajalugu, kui hooaeg joostakse esimest korda käima katuse all. Ehkki Eesti Jalgpalli Liit on seni korduvalt kinnitanud, et sisehallis liigamänge ei peeta, sundis külm ilm senisest hoiakust taganema. Nii toimub plaani järgi vaid Kuressaare ja Narva Transi kohtumine, ülejäänud neli mängu peetakse Lilleküla sisehallis, sest nädalavahetuseks ennustatavad miinuskraadid on liiga karmid.

Seni on sisehalli lisaks treeningutele ja hooajaeelsele taliturniirile tarvitatud noorte- ja naistekoondiste maavõistluste pidamiseks, näiteks mängis U21 koondis seal paari aasta eest märtsis Kasahstaniga. Samuti on hallis toimunud kohtumised Liivimaa karikale. Esimene ametlik kodune tippmäng peeti seal aga alles mõned päevad tagasi, kui Levadia alistas penaltiseerias Flora ja sai enda valdusesse superkarika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles