Schumacheri dünastia liige alustas vormelikarjääri edukalt

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Schumacher tuli UAE F4-sarjas poodiumile
David Schumacher tuli UAE F4-sarjas poodiumile Foto: Twitter / kuvatõmmis

Kui Michael Schumacheri poeg Mick on tugevalt vormelimaailmas kanda kinnitamas, siis tema onupoeg, Ralf Schumacheri laps David Schumacher tegi debüüdi vormel-4 sarjas Araabia Ühendemiraatides.

Abu Dhabis peetud võistlusel sai 16-aastane David kolmel sõidul teise koha, ühes jäi ta kolmandas. Ent Dubais tuli juba võit ning isa Ralf oli uhkusest pakatamas.

«Davidi jaoks oli raske nädal, aga iga võidusõit, iga start on tähtis, sest ainult nii on võimalik õppida,» sõnas ta portaalile F1i ning lisas, et kogemustepagasist on tulevikus palju kasu.

Ralf Schumacher
Ralf Schumacher Foto: ROLF VENNENBERND/AFP

«Muidugi olen isana Davidi võidu üle väga uhke, sest ta suutis rajal aset leidnud intsidentidest üle saada. Kogemuste pärast nad siin võistlevadki. David alles alustas F4-sarjas ning mulle tundub, et tal läheb hästi. Tema oskused teevad mind uhkeks. Aga muidugi mõistame, et Euroopas on konkurents palju tugevam.»

Davidil endal on siht paigas: «Tahaksin ühel päeval F1-sarjas koos Mickiga sõita. Täpselt nagu meie isad seda tegid!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles