Endine tippmängija: Klopp peaks Buffoni Liverpooli meelitama

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianluigi Buffon.
Gianluigi Buffon. Foto: Markus Ulmer/imago/Scanpix

Endine Inglismaa jalgpallikoondise ründaja Stan Collymore soovitab oma kunagisel koduklubil Liverpoolil Gianluigi Buffon suvel meeskonda meelitada.

40-aastasel Buffonil lõpeb pärast hooaja lõppu Itaalia suurklubi Torino Juventusega leping ning legendaarne väravavaht pole veel otsustanud, kas ta plaanib karjääri jätkata või mitte.

Liverpoolil on teatavasti juba pikemat aega olnud probleeme kindla esiväravavahi leidmisega. Simon Mignolet pole kunagi ülesannete kõrgusel olnud ja ka Saksamaalt toodud Loris Karius pole ootustele vastanud. Nii pakubki Collymore Liverpooli peatreenerile Jürgen Kloppile välja lahenduse.

«Miks ei võiks Liverpool teha talle väga hea pakkumise?» küsib Collymore.

«Selle jalgpalli ikooni kohalolu oleks märgatav. Ta liiguks ühest suurklubist teise ja ütleks «ma olen valmis veel kaks aastat mängima, et teil oleks aega leida omale järgmine tippväravavaht». Kui ta võidaks Liverpooliga ka tiitli, oleks see ju imeline muinasjutt ka tema enda jaoks,» lisas Collymore.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles