Tassi tulevane tiim NCAA-s viljeleb euroopalikku mängustiili

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matthias Tass.
Matthias Tass. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti korvpallikoondise kandidaatide ringi kerkinud 18-aastane keskmängija Matthias Tass liitub uuel hooajal USA ülikooliliigas NCAA Saint Mary’s Gaelsi meeskonnaga ning temast saab järjekordne noor eestlane, kes ennast ookeani taga proovile paneb.

«Algselt leppisime kokku, et lähen sinna mai lõpus või juuni alguses, aga kuupäevad ei ole veel teada. Ma arvan, et esialgu tehakse minuga rohkem individuaalset tööd, kuna erinevad NCAA reeglid ei luba meeskondlikku trenni mingi ajani teha,» rääkis eestlane oma plaanidest portaalile Korvpall24.ee.

Kuigi USA üliõpilasliiga stiil on Tassi sõnul kindlasti kiirem ja füüsilisem kui Eestis mängitav korvpall, siis Saint Mary’s on seal pigem erandlik tiim, kuna mängitakse rohkem euroopalikku mängu. Hetkel on tiimi nimekirjas näiteks koguni kuus austraallast ja üks lätlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles