Latvala jääb Mehhikos poodiumikohaga rahule (2)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: Andre Lavadinho/imago/PanoramiC

Toyota rallimeeskonna sõitja Jari-Matti Latvala hoiab kahe etapi järel MM-sarja üldarvestuses kolmandat kohta. Soomlane loodab järgmisel nädalal algaval Mehhiko rallil jõuda poodiumile, et kõrges mängus püsida ka pärast kolmandat etappi.

«Kui me suudame lõpetada poodiumil, siis MM-sarja üldplaanis oleks see väga hea tulemus,» kommenteeris Latvala Toyota pressiteate vahendusel. «Eelmisel nädalal Hispaanias oli meil hea testiperiood kruusateedel. Loomulikult on Mehhikos soojem, aga see oli parim, mida saime teha Euroopas sel ajal,» lisas Latvala.

Maailma parimad rallisõitjad siirduvad Mehhikosse külmast ja lumisest Rootsist. «Mulle alati meeldib minna Mehhikosse ja nautida sealset soojust pärast talve,» sõnas 2016. aasta Mehhiko ralli tšempion.

Latvala saavutas hooaja avaetapil Monte Carlos kolmanda ning teisel etapil Rootsis seitsmenda koha. MM-sarja üldarvestuses edestavad teda vaid belglane Thierry Neuville ja prantslane Sebastien Ogier.

Mehhiko ralli peetakse 8.-11. märtsini.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles